Što je Natural Face Up Trajna Šminka

Natural Face Up Trajna Šminka je permanent makeup metoda, individualna i naprednija od svih ostalih. Individualna zato što se za svaku klijenticu odabire različita igla i različita tehnika mikropigmentcije. Naprednija zato što se aparativnim sistemom, mikropigmentacijom pigmenti ultratankim iglicama u kožu unose u slojevima, nježno.

Prirodno lijepi uz Natural Face Up Trajnu Šminku

Želim prirodno, zdravo, njegovano, neprimjetno, a da se opet vidi i da izgleda kao da je to baš moje… Najčešće izgovarane želje većine žena koje su svjesne svoje prirodne ljepote, ali žele dodatno „ono nešto“. Želite li upravo „to nešto“, Natural Face Up Trajna Šminka idealna je metoda za Vas

Što je Natural Face Up Trajna Šminka

Prednosti

Pigmenti koji se unose mikropigmentacijom su mineralni pigmenti. Ne sadrže azo boje i ne izazivaju alergije, zbog toga imaju široku mogućnost primjene i pogodni su za svaku kožu, pa i onu najosjetljiviju.

Velika prednost mineralnih boja je što ne postoji mogućnost oksidacije – zbog toga pigment ne može promijeniti nijansu niti boju, isključena je mogućnost da pocrveni, postane siv ili zelen. Osim toga, Natural Face Up Permanent Makeup metoda u potpunosti je europskog porijekla i potpuno je primjenjiva za žene našeg podneblja.

  • Mineralni pigmenti
  • EU i SAD proizvodnja
  • Prilagođena EU kožama
  • Ne sadrži azo boje
  • Ne izaziva alergije
  • Stalan/Nepromjenjiv pigment
PREGLEDAJTE CJENIK!

Poveznice

mineralni pigmentine izaziva alergijene sadrži azo bojepermanent makeup metodaprirodna ljepotastalan nepromjenjiv pigmenttehnika mikropigmentcije
  Trajna šminka - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna