Dermalux Flex MD & LED terapija

Dermalux Flex MD & LED terapija - vrhunska tehnologija u službi zdrave i lijepe kože!

Budući da su nas oduševili rezultati tretmana uz terapeutsku svjetlosnu energiju uređajem Dermalux Flex MD, od jeseni 2023. godine ovaj moćan uređaj dodatno je obogatio našu ponudu tretmana lica. Naglasak je na tretmanima pomlađivanja, ali i na tretiranju ozbiljnih stanja kože poput crvenila, psorijaze i akni uz LED terapiju tj. LED fototerapiju.

Što vam možemo ponuditi za zdravlje i ljepotu vaše kože uz ovaj moćan uređaj, saznajte u nastavku.

Dermalux Flex MD & LED terapija

Dermalux Flex MD i LED terapija

Uz neku dozu ležernosti, tretmane uz ovaj uređaj često nazivamo i „tretmani uz LED lampu“ iako, vjerujete, oni su puno više od toga!

Dermalux Flex MD je medicinski CE certificirani uređaj koji nam omogućuje vrhunske, neinvazivne tretmane lica. Koristi klinički dokazanu terapeutsku svjetlosnu energiju za pomlađivanje i korekciju kože, a sami tretmani su vrlo ugodni, bezbolni, sigurni te pružaju niz dobrobiti za kožu poput:

 • pomlađivanja kože poticanjem stvaranja kolagena i elastina,
 • umanjivanja pigmentacije,
 • tretiranja crvenila i iritacija kože te psorijaze,
 • pri liječenju problematične kože sklone aknama,
 • u kombinaciji s ostalim tretmanima lica radi pojačavanja učinka tretmana.

Rezultati neovisnog testiranja pokazali su kako je upravo Dermalux Flex MD najmanje 3 puta snažniji jer pruža nenadmašnu dosljednu učinkovitost liječenja raznih stanja kože u usporedbi s drugim dostupnim LED uređajima te vrste.
Izvor podatka: https://dermaluxled.com/device/flex-md/

Dermalux Flex MD & LED terapija

Kako uređaj za LED terapiju djeluje?

Dermalux Flex MD djeluje na principu fototerapije (‘liječenja svjetlom’) tj. primjenjuje niske razine svjetlosne energije za poticanje ili reguliranje bioloških procesa s dokazanim terapijskim učincima. Mehanizam djelovanja prirodni je odgovor sličan fotosintezi biljaka kroz proces poznat kao fotobiomodulacija.

LED terapija tj. LED fototerapija je dobro dokazana zbog svojih regenerativnih i protuupalnih prednosti bez stvaranja traume za kožu što je čini sigurnom i prikladnom za sve tipove kože. Zapravo, sam tretman uključuje izlaganje kože niskim razinama blagotvorne svjetlosne energije iz vidljivog i infracrvenog dijela svjetlosnog spektra.

Uređaj koristi naprednu fototerapiju primjenjujući tri ključne svjetlosti:

 • PLAVA SVJETLOST (415 nm) djeluje antibakterijski, učinkovito suzbijajući bakterije koje uzrokuju akne.
  Dokazano je najbolja za uništavanje bakterija koje uzrokuju akne. Općenito poboljšava čistoću kože i ima umirujući učinak na smanjenje crvenila i upale.
 • CRVENA SVJETLOST (633 nm) potiče pomlađivanje i obnovu stanica, proizvodnju kolagena i elastina.
  Puni staničnu energiju kako bi se ubrzao popravak i obnavljanje kože, pojačala sinteza kolagena, povećala hidratacija i poboljšala cirkulacija s ciljem umanjivanja vidljivih znakova starenja. Crvena svjetlost je idealna za vraćanje vitalnosti i sjaja kože.
 • NEAR INFRARED TJ. „BLIZU INFRACRVENA SVJETLOST“ (830 nm) potiče zacjeljivanje rana, poboljšava cirkulaciju te smiruje iritaciju i crvenilo kože.
  Near Infrared cilja dublje stanice kože kako bi se pokrenuo proces zacjeljivanja rana, smirilo crvenilo i iritacija, smanjila se pigmentacija. U kombinaciji sa crvenom svjetlošću, dobivamo napredne prednosti uređaja u smislu pomlađivanja.

LED uređaji branda Dermalux su JEDINI LED uređaji koji isporučuju sve tri valne duljine istovremeno pri optimalnoj snazi za vrhunske i trajne rezultate.

Dermalux Flex MD & LED terapija

Primjena uređaja i tretmani

Sama primjena ovog uređaja je vrlo jednostavna i ugodna: dok osoba opušteno leži, koža lica apsorbira specifične valne duljine svjetlosti što potiče obnovu stanica, proizvodnju kolagena i elastina, smirivanje crvenila i iritacija, upale kože i ostalo ovisno o tretmanu i potrebama kože. Uređaj je poput kupole koja se nadvija iznad lica osobe koju se tretira.

Prije tretmana važno je da tretirana osoba ukloni nakit s područja glave i vrata. Koža se priprema uklanjanjem make-upa i nečistoća te pilingom. Puno toga ovisi povezuje li se tretman uz neki drugi tretman ili je samostalan. Radimo li samo tretman s LED svjetlom, on traje 30 minuta dok je uz kombinaciju s ostalim tretmanima 20 minuta.

Tretmani koje radimo LED terapijom:

 • regeneracija lica i smanjivanje bora
 • terapija masne i aknaste kože
 • terapija rozaceje i osjetljive kože
 • terapija koža sklone hiperpigmentaciji
 • terapija LED svijetlom za melasme i hormonski nastale mrljice

Primjena Dermalux uređaja nakon mnogih tretmana lica dokazano smiruje crvenilo i iritaciju te ublažava nelagodu. LED terapiju preporučujemo nakon tretmana:

Tijekom tretmana oči su zaštićene posebnim zaštitnim naočalama i preporuka je da su zatvorene. Sigurno je nositi kontaktne leće. Tretman je vrlo ugodan, ne pecka niti prije niti poslije tretmana. Važno je samo da se osoba opusti i prepusti, a moćna svjetlost će učiniti svoje.

Nakon tretmana koža može biti topla na dodir. Blago i privremeno crvenilo tretiranog područja posljedica je pojačane cirkulacije, uobičajena je to i prolazna reakcija kože.

Epilderm tretmani uz LED svjetlost

Dermalux Flex MD & LED terapija

„Kao velika zaljubljenica tehnoloških otkrića u službi ljepote, uvijek budno pratim što je novo na tržištu. Razmatram što bi nam omogućilo učinkovite tretmane čiji su rezultati odmah vidljivi, trajni i bezbolni te zato ne čudi da sam Dermalux Flex MD poželjela u radu salona Epilderm. Iako odlične rezultate već postižemo uz IPL tretmane, Dermalux nam omogućuje širok raspon uporabe uz razne tretmane na jedan sebi svojstven način. Naime, LED terapija se preporučuje i nakon IPL tretmana i može se raditi tijekom cijele godine. Uređaj  je oduševio kako nas u salonu tako i naše klijente koji su ga isprobali.“

Maja Vidošević, vlasnica salona Epilderm i potvrđeni skin terapeut

NARUČITE SE VEĆ DANAS ZA SVOJU LED TERAPIJU! Kontaktirajte nas putem forme niže!

PREGLEDAJTE CJENIK!

Poveznice

led fototerapijaled svjetlosna terapijaliječenje problematične kože sklone aknamamiruje iritaciju i crvenilo kožepomlađivanja kožepomlađivanje i korekcija kožepomlađivanje i obnova stanicaregeneracija licasmanjivanje boraterapeutska svjetlosna energijaterapija koža sklone hiperpigmentacijiterapija masne i aknaste kožeterapija rozaceje i osjetljive kožetretiranja crvenila i iritacija kožetretman led svjetlošćutretmani uz led lampuuklanjanje akni led lampomumanjivanja pigmentacije
  Tretmani lica - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna