Sepai Lab tretmani lica

Sepai Lab tretmani lica - Tretmani lica fokusirani na individualne i specifične potrebe kože

Sepai Lab tretmani lica osmišljeni uz razumijevanje posljedica užurbanog stila života. Cilj im je pomoći u zdravlju i njezi kože, a bazirani su na vrhunskim proizvodima poznatog španjolskog kozmetičkog branda SEPAI te fokusirani na individualne i specifične potrebe kože.

Svi mi živimo poprilično užurbane živote pune stresa, hranimo se neredovito i ne nužno kvalitetno, ne vježbamo dovoljno i ne boravimo u prirodi, a sve to ostavlja tragove na našoj koži. Tragove koje želimo ukloniti ili barem umanjiti kvalitetnim tretmanima lica i kozmetikom.

Sepai Lab tretmani lica

Posebnost Sepai Lab tretmana

Vrijednost i specifičnost Sepai Lab tretmana je upravo to što se prilagođavaju individuinim potrebama klijenta kombinacijom proizvoda koje prema stanju i tipu kože, odnosno njezinim specifičnim potrebama, bira naš skin ekspert. Postoje tisuće mogućih kombinacija, a mi možemo stvoriti najbolju za vas.

Sepai u obliku tretmana lica, ali i proizvoda za kućnu njegu, nudi individualna rješenja koja će njegovati vašu jedinstvenost. U našoj ponudi su za sada tri odlična tretmana lica i jedan koji se bavi njegom oko očiju.

Sepai Lab tretmani:

 • Lab Insta facial
 • Detox Retreat
 • Urban Facial
 • Luxury Eyes

Sepai labaratorij u Barceloni

Sepai je europski laboratoriji smješten u Barceloni specijaliziran za visoke performanse u kozmologiji. Stavlja naglasak na naprednu formulaciju proizvoda i znanstveno utemeljene informacije prikupljene tijekom njihovih vrlo opsežnih znanstvenih istraživanja.

SEPAI laboratorij može se pohvaliti kako na njegovoj tehnologiji radi devet dobitnika Nobelove nagrade koji su na odličan način spojili prirodu i tehnologiju.

Labaratorij razvija visoko učinkovite formule koje djeluju kao osobni treneri na stanice kože. SEPAI proizvodi vraćaju naš biološki sat unatrag, jer utječu na stanice, konkretno na telomere, krajeve kromosoma, važne u procesu starenja.

Neprestano uvodeći inovacije i koristeći najkvalitetnije sastojke s ciljem buđenja kože kako bi bila vitalna, mladolika i puna energije.

Sepai clean beauty filozifija

Sepai odlikuje clean beauty filozifija – što znači da su odbacili  sve ono negativno što kozmetiku može učiniti štetnom.

Sepai kozmetika je:

 • bez parabena, silikona, sulfata, ftalata i ostalih toksina kao i mineralnih ulja,
 • veganska je,
 • nosi oznaku The Butterfly Mark od strane POSITIVE LUXURY,
 • kao i naziv Brand to Trust (brand od povjerenja),
 • ima i oznaku cruelty-free te posjeduje PETA certifikat.

Više o brandu pročitajte u našem blogu.

Sepai Lab tretmani lica

Sepai Lab Insta Facial

Sepai Lab Insta Facial  je inovativni tretman za umornu i iscrpljenu kožu te jedan od naših najpopularnijih tretmana lica. Zahvaljujući ručnoj masaži u kojoj su zastupljeni posebno osmišljeni pokreti limfne drenaže, ovaj tretman vrlo učinkovito:

 • uklanja toksine,
 • miče umor s lica,
 • vraća blistavost koži,
 • opušta i oslobađa osobu stresa.

Nakon ručne masaže, lice se prelazi s uređajem s mikrostrujom koji stvara kontrakcije mišić i tako radi „fitnes“ lica, rezultat je  podizanje kontura lica. Nakon mikrostruja, slijedi SEPAI BLUE infuzija koju unosimo putem uređaja s kisikom što snažno pomlađuje stanice kože. Saznajte više o tretmanu.

Detox Retreat

Sepai Detox Retreat tretman lica za obnovu stranica posebno je namijenjen svima onima koji imaju proširene pore i kožu sklonu nečistoćama i prištićima.

U ovom tretmanu lica naglašeno je nježno, ali dubinsko čišćenje kože. Posebnim Sepai enzimskim pilingom se učinkovito i neagresivno uklanjaju mrtve stanice kože.

Tijekom tretmana, uz razne moćne SEPAI proizvode poput maski, seruma i boostera radi se i detoksikacija kože uz uspostavljanje zdrave ravnoteže. Rezultat je pročišćena i zdrava koža s umanjenim porama.

Uraban Facial

Tretman lica Urban Facial namijenjen je svim stanja kože. Pruža jedinstvenu zaštitu kože od štetnih vanjskih utjecaja zbog stila urbanog života.

Sepai labaratorij je razvio ovaj tretman kako bi aktivno zaštitio kožu od negativnih utjecaja gradskog stresa i zagađenja tj. kako bi odgovorio na izazove urbanog načina života i pružio višestruko djelovanje:

 • zaštita od gradskog onečišćenja,
 • djeluje kao antioksidant,
 • ujednačuje ten,
 • obnavlja kožu.

U samom tretmanu koristimo posebne Tune It SEPAI boostere koje posebno biramo prema specifičnim potrebama kože. Kao što smo već rekli, svaki Sepai tretman je poseban, jer se prilagođava stanju i tipu kože klijenta.

Trajanje tretmana: 60 minuta

Luxury Eyes

Tijekom tretmana Luxury Eyes posebno se tretira područje oko očiju s ciljem dubinske hidratacije i umanjivanja bora. U izvedbi tretmana koristimo dva različita uređaja, a jedan od njih je u obliku „naočala“ tj. uređaj koji zagrijava i masira područje oko očiju kako bi se sastojci brže i dublje upili.

Od Sepai proizvoda koje bismo izdvojili je i posebna Identity maska koja sadrži neopeptide i ektoin - ekstrakt stabla perzijske svile. Maska posebno dubinski njeguje i hrani područje oko očiju. Tretman se može raditi zasebno ili ga se može povezati uz neki drugi naš tretman lica. Saznajte cijene Sepai Lap tretmana lica.

Sepai Lab tretmani lica

Preporuka proizvoda i analiza kože uz savjetovanje

Nakon Sepai tretmana lica, želite li, naš skin ekspert će vam rado preporučiti Sepai proizvode iz naše ponude koji će vam pomoći u kvalitetnoj, učinkovitoj i prirodnoj njezi kože. Želite li prvo napraviti analizu kože i savjetovanje, prije odabira tretmana, javite nam se.

PREGLEDAJTE CJENIK!
  Tretmani lica - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna