JetPeel™ neinvazivni tretmani lica

JetPeel™ - neinvazivni tretmani lica uz posebnu tehnologiju mlazica, odlični za sve tipove i stanja kože

JetPeel™ su neinvazivni tretman lica koji koriste jedinstvenu tehnologiju mlaznica za piling, bio hidrataciju i pomlađivanje kože. Tretmani se izvode s pomoću visokotlačna mlaznog tlaka zraka uz specijalne otopine koje se unose u kožu.

Kad u našem salonu zatražite „JetPeel“ tretman, zapravo ste poželjeli nešto odlično i totalno posebno za svoju kožu. Naime, pod tim nazivom se zapravo krije niz tretmana koji se rade uz poseban uređaj i uz visokokvalitetnu i profesionalnu JetPeel kozmetiku.

Tretmane prilagođavamo individualnim potrebama vaše kože. Mogu se raditi tijekom cijele godine, a posebno ih preporučujemo u proljeće i ljeto kako bi se koža lakše i brže oslobodila viška sebuma i odbačenih stanica kože te ujednačenije i ljepše tamnila na suncu.

Odličan su izbor i kao anti-age tretmani te za tretiranje osjetljive kože i problematične kože sklone aknama. Naime, za razliku od klasičnih pilinga, JetPeel je nježniji za osobe s osjetljivom kožom ili kožnim stanjima kao što su akne.

JetPeel™ neinvazivni tretmani lica

Tretmani JetPeel™

 • pomažu u uklanjanju mrtvih stanica,
 • odčepljuju pore,
 • potiču cirkulaciju,
 • vrlo su učinkoviti kod tretiranja bora,
 • staračkih pjega i u liječenju akni,
 • bezbolni su,
 • ne zahtijevaju pauzu,
 • inovativni i individualni.
JetPeel™ neinvazivni tretmani lica

JetPeel™ tretmani i individualan pristup

Ove tretmane često nazivaju „mezoterapijom bez igle“ jer se s pomoću spomenutih mlaznica specijalizirane otopine „ubrizgavaju“ u dublje slojeve kože. S pomoću mlaznica uređaja rade se svi koraci ovog tretmana: od drenaže lica i čišćenja preko kemijskog pilinga, infuzije sastojaka te na kraju unos boostera.

Odabir sastojaka čini za svakog poseban JetPeel™ tretman! Uvidom u stanje i tip kože klijenta, odlučujemo koje ćemo sastojke koristiti za najbolje rezultate ovih tretmana

 • Za anti-age tretman koristimo kemijski piling glikolne kiseline za pomlađivanje, infuzije Grow faktor i Argireline complex koja pruža botox efekt, od boostera koristimo vitamin A, B ili C.
 • Za učinak sjajne i blistave kože, kad je važno zablistati na nekom važnom događaju, biramo salicilnu i mandeličnu kiselinu, zatim infuzije jedinstvenog kompleksa od pet molekula hijaluronske kiseline i peptida te booster Vitamin C Glow.
 • Pri tretmanu kože sklone aknama koristimo salicilnu i mandeličnu kiselinu, zatim infuziju Clear koja sadrži omega hidroksilne kiseline i salicilnu kiselinu koje pomažu zagladiti površinu kože i pročistiti pore te umiriti upale.
 • Za tretiranje hiperpigmentacija JetPeel tretman se sastoji u uporabi različitim postocima glikolne kiseline, infuzijom Lightning i boosterom Vitamin C Glow.

U slučaju da ste u dilemi i ne znate koji tretman lica biste odabrali, ne brinite, zato smo mi tu! Na vama je samo da se naručite na „JetPeel tretman lica“ i naš skin terapeut će svakako znati što je vašoj koži najpotrebnije i prilagodit će sastojke upravo vama kako biste nas salon napustili s prekrasnom kožom lica i uz osmijeh.

Moramo vas samo upozoriti da se je u tretmane JetPeel dosta lagano zaljubiti!

JetPeel™ neinvazivni tretmani lica
PREGLEDAJTE CJENIK!

Poveznice

bio hidratacijajet peel anti-age tretmanijet peel liječenje aknijet peel revolucionarna tehnologijajet peel tretiranja borajet peel tretiranje hiperpigmentacijajet peel tretman iskustvajet peel tretman zagrebpomlađivanje kožeprofesionalna jetpeel kozmetika
  Tretmani lica - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna