Hiperpigmentacija: kako vratiti ujednačeni ten

Hiperpigmentacija: kako vratiti ujednačeni ten

Danas su sve češći problem fleke i tamne mrlje, estetski problem koji dodaje godine, a može se pojaviti bilo gdje na koži.

ZAŠTO NASTAJU FLEKE?

Uzrok fleka može biti pretjerano izlaganje suncu i solariju, a mogu se pojaviti i nakon ozljede ili traume kože, kao staračke pjege. Također, većina trudnica dobije hiperpigmentaciju koja nakon trudnoće najčešće ostaje na licu. Jesen i zima su idealno vrijeme za tretmane hiperpigmentacije, odnosno uklanjanje fleka. Zahvaljujući EFB BEAUTE® – Laser – IPL uređajima kozmetički salon Epilderm nudi brzo i učinkovito rješenje. IPL tretmanom uklanjamo pigmentacije sa svih zona na tijelu – lica, ruku, nogu, šaka, leđa itd., a nakon samog tretmana pigmentacija potamni te je potrebno napraviti mehanički piling nakon 7 do 10 dana.

ZAŠTO EFB BEAUTE® – laser

EFB BEAUTE® – laser francuska tehnologija koja posjeduje tzv. žutu svjetlost koja omogućuje sigurno i učinkovito uklanjanje hiperpigmentacije. Najsuvremenija metoda uklanjanja starački pjega, tamnih mrlja i fleka odobrena od francuskog ministarstva zdravstva.
Tretman započinjemo temeljitom pripremom lica, nanosimo preparate na bazi mliječne kiseline, stabilnog vitamina C, ekstrakta morski algi, papaina, bromelaina i dr. Prilikom izvođenja tratmana samim laserom dolazi do ubrzanog sazrijevanja stanica u području gdje je tamna fleka i hiperpigmentacija. Nakon toga ciljana zona dodatno potamni i nastaje proces ljuštenja 3-5 dana. Zato se obavezno preporuča post tretman Hydrabeauty Facial.

U Hydrabeauty Facial uključena je dermoabrazija s kojom se skida odumrli keratinski sloj (krastice) i nakon njega čistimo lice sa vakumom na principu salicilne kiseline, milječne kiseline i hyaluronske kiseline.

Uz ovaj tretman preporučamo SEPAI proizvode za kućnu njegu lica:

  • METAMORPHOSE piling na bazi sljeza i bambusa koji dodatno posvjetljuje kožu
  • CELEBRITY i PAPARAZZI serumi kao podloga za booster TUNE IT V6.12 WHITENING
  • EGF YOUTH MOLECULE – serum za obnovu kože sa stabilnim vitaminom C.

KANDIDATI

Ovaj tretman namijenjen je osobama koje imaju staračke pjege, tamne mrlje ili fleke na koži. Ne sviđa vam se promjena boje na vašoj koži? Obratite nam se s punim povjerenjem i sva pitanja postavite našem timu stručnjaka.

PREGLEDAJTE CJENIK!

Poveznice

booster tune it v6.12 whiteningcelebrity i paparazzi serumiefb beaute laseregf youth moleculefleke i tamne mrlje na kožihiperpigmentacija trudnicehiperpigmentacija u trudnoćimetamorphose piling na bazi sljeza i bambusametoda uklanjanja starački pjegametoda uklanjanja tamnih mrljapretjerano izlaganje suncu i solarijuserum za obnovu kožesigurno i učinkovito uklanjanje hiperpigmentacijestaračke pjegeuzrok flekazašto nastaju fleke
  Blog o kozmetici - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna