Hydra Beauty Facial – nova generacija tretmana za čišćenje i pomlađivanje lica

Hydra Beauty Facial – nova generacija tretmana za čišćenje i pomlađivanje lica

Hydra Beauty Facial kombinira novu generaciju mikrodermoabrazije s vakuum infuzijama i mezoterapijom. Ovaj neinvazivni tretman lica na brz i posebno učinkovit način čisti i pomlađuje lice, a prilagodljiv je specifičnim potrebama svih vrsta kože. Zahvaljujući učinkovitom vakuumskom pritisku, tretman potiče kretanje limfe kroz različite slojeve kože što pridonosi detoksifikaciji i osvježavanju kože.

Hydra Beauty tretman preporučuje se svima koji imaju problema s:

  • aknama
  • masnom i problematičnom kožom s proširenim porama
  • umornim izgledom lica
  • suhom kožom
  • oštećenjima kože od sunca
  • izraženim linijama i borama
  • vidljivim ožiljcima
  • lošom strukturom kože
  • smanjenom elastičnošću kože
  • dehidracijom kože.

Tretman dubinski čisti lice i pomaže uklanjanju mitesera, pomlađuje i osvježava cijelo lice, osigurava hidrataciju te uspješno popravlja tonus, izgled i kvalitetu kože.

Hydra Beauty Facial – nova generacija tretmana za čišćenje i pomlađivanje lica

Kako izgleda Hydra Beauty tretman?

Prije samog tretmana potrebno je kožu očistiti od šminke i nečistoća te napraviti analizu lica kako bi se ispravno postavili parametri na uređaju.

Tretman započinjemo s mikrodermoabrazijom. Mikrodermoabrazija je grublja od mehaničkog pilinga jer detaljnije odstranjuje odumrli sloj stanica na licu i tako potiče regeneraciju kože lica. Koristi se jedan od tri vrha, ovisno o tipu kože, a nakon ovog koraka koža je trenutno glađa, a njena sposobnost upijanja aktivnih tvari je poboljšana.

Nakon što prođemo cijelo lice s aparatom za mikrodermoabraziju prelazimo na vakuumske infuzije. Vakuumske infuzije su serumi na bazi kiselina, vitamina i peptida koji dubinski čiste pore, bore i ostala udubljenja u koži.

Vakuumska infuzija zapravo je posebna sonda spojena sa vakuumom i serumima, kroz koju vakuum usisava nečistoće na licu, a serum tekućina se ispušta na kožu lica.

Postoje tri vrste vakuumske infuzije i sa sve tri se prelazi preko lica. One čudesno regeneriraju kožu lica u svim slojevima.

Prva infuzija sadrži mliječnu kiselinu koja ima zadatak izvući iz kože masnu nečistoću. Druga infuzija sadrži salicilnu kiselinu koja, osim keratolitičkog efekta (ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica), ima zadatak ekstrakcije nečistoće iz pora. Treća infuzija sadrži hijaluronsku kiselinu i peptide te intenzivno hidratizira i hrani kožu lica.

Treći korak Hydra Beauty Facial tretmana uključuje tretiranje kože lica virtualnom mezoterapijom. Virtualna mezoterapija radi na principu elektromagnetskog polja koje omogućava apsorpciju ionskih seruma u kožu. Ionski serumi su koktel ampule punjene aminokiselinama, peptidima, vitaminima i Q10 koenzimom.

Tretman završavamo bioceluloznom sheet maskom koja je natopljena u koktel koji sadrži: neuropeptide, matriksil, argirelin, aloe veru i ekstrakt krastavca.

Najbolji učinak Hydra Beauty Faciala vidi se 24 sata nakon tretmana kada ćete biti vrlo vidljivo da vam lice izgleda svježe, odmorno, nahranjeno, blistavo i zategnuto. Ovaj postupak prema

potrebama kože lica može se ponavljati svakih 4 do 6 tjedana.

Rezultat tretmana je zdrava, njegovana i blistava koža lica.

Hydra Beauty Facial – nova generacija tretmana za čišćenje i pomlađivanje lica

Je li ovaj tretman bolan?

Nikako! Hydra Beauty Facial vrlo je opuštajuć i ne uzrokuje nelagodu. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima bez određenog vremena oporavka, crvenila i bilo kakvih drugih posljedica. Štoviše, možete se našminkati odmah nakon tretmana.

Zašto je hidratacija toliko bitna za kožu?

Hidratacija je osnova zdrave kože jer se svaka stanica u ljudskom tijelu oslanja na vodu kako bi optimalno funkcionirala. Hidratizirane stanice kože punije su i tako uklanjaju tendenciju kože da se s vremenom nabora i postane slična zgužvanom papiru. Hidratizirana koža robusnija je i blistava je u usporedbi s dehidriranom kožom.

Hydra Beauty Facial duboko hidratizira vašu kožu, unosom intenzivnih seruma duboko u vaše pore. Hydra Beauty Facial je osvježavajuć, individualiziran i umiruje kožu.

Izbjegavanje velikih iritacija kože lica vrlo je bitno za održavanje zdravlja i vitalnosti kože. Naučeni smo vjerovati da su tretmani koji skidaju površinski sloj kože korisni za obnavljanje cijelog lica, ali sa Hydra Beauty Facial tretmanom dobivate iste učinke bez nepotrebne traume za kožu.

Tretman je razvijen na temelju znanstvenih principa kako bi uklonio prljavštinu i mrtve stanice kože iz vaših pora i duboko revitalizirao vašu kožu. Pruža koži duboku hidrataciju i njegu, a nudi trenutne rezultate.

PREGLEDAJTE CJENIK!

Poveznice

aknedehidracija kožeizražene linije i boreloša struktura kožemasna i problematična koža s proširenim poramaoštećena kože od suncapomaže uklanjanju miteserasmanjena elastičnost kožesuha kožatretman dubinski čisti liceumorni izgled licavidljivi ožiljci
  Blog o kozmetici - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna