Multitretman IPL - omiljeni estetski tretman voditeljice Ive Šarić

Pigmentacijske mrlje, kapilare, proširene pore, keratoze, bore - ali i neželjene dlačice - sve te neugodne pojave na koži pulsnom svjetlošću rješava Multitretman IPL

Multitretman IPL - omiljeni estetski tretman voditeljice Ive Šarić

Postoje razdoblja u godini kad osjećamo potrebu da “stanemo na loptu”, zagledamo se u sebe i odbacimo sve što nas smeta i uzrokuje nam stres. Radom na sebi rješavamo se loših navika, toksičnih odnosa, a nerijetko tijekom tog procesa poželimo popraviti nedostatke u izgledu, posvetiti se regeneraciji i temeljitoj njezi kože.

- Svima koji prate promjene na svojoj koži i razmišljaju kako ju učiniti zdravijom, ljepšom i njegovanom, savjetujemo Multitretman IPL koji je osmišljen u pariškom Beauty institutu. To je jedini tretman koji odjednom rješava više različitih stanja kože: pigmentacijske mrlje, kapilare, proširene pore, keratoze i bore - govori Maja Vidošević, ekspert kozmetičarka i vlasnica zagrebačkog salona Epilderm, te zastupnica za francuski brend Eurofeedback Paris.

Neinvazivna svjetlosna tehnologija IPL tretmana omogućuje potpunu regeneraciju kože. Temelji se na primjeni intenzivne pulsne svjetlosti različitih valnih duljina, koja prodire duboko u kožu i u stanice donosi energiju te potiče fibroblaste. Fibroblasti, pak, utječu na proizvodnju kolagena i elastina - te na mjestima gdje su bore, proširene pore ili ožiljci dolazi do potpune regeneracije. Svjetlosni tretman pokreće i koagulaciju hemoglobina, koji odlično rješava problem kapilara i rozaceje. Višegodišnje iskustvo u primjeni svjetlosnih tretmana dokazuje da se kapilare sužavaju i vraćaju u prvobitno stanje – tako da na površini kože postaju nevidljive.

Taj multitretman rezultat je 30-godišnjeg predanog rada na kozmetičkim inovacijama. Provodi se potpuno sigurnim i učinkovitim europskim uređajima, koji ponosno nose oznaku La French Fab – vrhunski francuski uređaj. Osim rješavanja problema kože, svjetlosna tehnologija uspješno se koristi i za bezbolno i trajno uklanjanje dlačica. Hladniji mjeseci koji su pred nama posebno su pogodni za početak ovih tretmana kako bi koža do ljeta bila pripremljena za pojačano izlaganje suncu. Eurofeedback tehnologija jedina je koja uspješno rješava problematiku tankih, svijetlih dlačica koje drugi laseri i IPL uređaji na tržištu nisu u mogućnosti ukloniti. Ovi uređaji prošli su brojna klinička ispitivanja Dermscan laboratorija u Lyonu.

- O mojoj koži već se godinama brine Maja Vidošević - govori voditeljica Iva Šarić. - U dogovoru s njom pažljivo biram tretmane, od kojih neke provodimo periodično, a neke jednokratno. Tretmanima ističemo prirodne prednosti moje kože, a po potrebi rješavamo sitne nedostatke i nepravilnosti. Moj problem kapilara i neujednačene boje tena riješili smo upravo Multitretmanom – uspješno, bez nuspojava i bez potrebe za bilo kakvim periodom oporavkom.

SEPAI vaš osobni koncept njege

- Od rane mladosti razmišljam kako svakoj ženi omogućiti da u ogledalu vidi njegovanu osobu zdrave kože. Zadovoljne klijentice koje me prate tijekom karijere dokaz su mi da sam ostvarila svoje snove. One su mi poticaj na otkrivanje novih proizvoda i tretmana - govori beauty ekspertica Maja Vidošević, čiji je posao povezan s čestim putovanjima u svjetske metropole gdje otkriva inovativne kozmetičke proizvode i tretmane. Sepai je jedno od njenih otkrića, koje je dovela u svoj zagrebački salon Epilderm. Osnovan 2009., brend Sepai inspiriran je željom za kreiranjem prirodne, sigurne, čiste i učinkovite njege kao odgovor na stvarne potrebe žena (i muškaraca). Njihova filozofija u središte postavlja jedinstvenost, pa se proizvodima cilja na individualnu problematiku svakog klijenta.

- Teško je reći jesam li se zaljubila u Sepai proizvode ili u samu filozofiju brenda. Kad sam upoznala njegovu osnivačicu Paulu Gugliottu, inače doktoricu kozmetologije, ispričala mi je kako je tu kozmetiku stvorila jer dostupni proizvodi nisu zadovoljavali njene potrebe, a neki su čak uzrokovali negativne učinke. Vlastiti kozmetički koncept osmislila je ponajprije da pomogne sebi - objašnjava Maja Vidošević, ističući Genecode liniju prilagođenu DNK svakog klijenta. Proces kreiranja započinje genetskim testom i uzimanjem kliničke slike, na temelju čega se kreira osobni režim njege.

- U salonu Epilderm raspolažemo sa širokom paletom proizvoda i specijaliziranih tretmana: primjerice, čak je 16 vrsta boostera, koji ciljano djeluju na rješavanje raznovrsnih problema za svaki tip kože kože lica i tijela. Tko jednom iskusi djelotvornost Sepai tretmana i proizvoda, ostaje im vjeran do kraja - zaključuje Maja Vidošević.

Održivost je kod Sepaia, dodje, na prvom mjestu: njihove formule su veganske i potpuno prirodne, bez toksičnih ili potencijalno štetnih komponenti ili ‘sivih’ sastojaka.

PREGLEDAJTE CJENIK!

Galerija

Sepai-gloria-001
Blog-novo-12-2022-01
Blog-novo-12-2022-02
Sepai-gloria-001-03
Sepai-gloria-001-02
Sepai-gloria-001-01
  Blog o kozmetici - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna