Dermalogica ProRetinol

Tretman lica s retinolom

Ovaj savršen zimski tretman nazivamo još i krunom retinola. Dermalogica professional osmislila je poseban tretmanu koji je uključen retinol u proizvodima od početka do kraja tretmana. Poseban je naglasak na količinu retinola u profesionalnim proizvodima u odnosu na kućnu njegu.

Dermalogica ProRetinol

Kako djeluje tretman?

Dermalogica mikrokapsulirani stabilni retinol opušta se u koži i vrši stanični turn over kože puni slojeve kože i zaglađuje kožu i bore.

Daje imunitet koži obnavlja sintezu kolagena i elastina u koži. Zahvaljujući kombinaciji retinola i vitamina tretman je i vitaminski, te obogaćuje kožu potrebnim vitaminima. Sadrži stabilni vitamin C i E koji su heroji imuniteta i zaštite kože.

Djeluje na hiperpigmentaciju. Sam retinol se pokazao uspješnim u borbi s hiperpigmentacijom, zahvaljujući kombinaciji u ovom tretmanu retinola, mliječne i salicilne kiseline daje koži blistav izgled i ujednačen ten.

Tretman je namijenjen za sva stanja na licu, zahvaljujući uljima avokada, soje, suncokreta i pšeničnih klica tretman njeguje kožu vraćajući joj ph i vlažnost.

Kako izgleda tretman

Tretman započinjemo dvostrukim čišćenjem. Dvostruko čišćenje je zvijezda svakog Dermalogica tretmana. Kod dvostrukog čišćenja preparati sadrže retinol tako kožu pripremamo na eksfolijaciju.

Eksfolijacija - kruna tretmana - na lice nanosimo multivitaminsku ampulu koja sadrži mikrokapsulirani stabilni retinol, mliječnu i salicilnu kiselinu, vitamine C, E i F, ulje avokada, soje, suncokreta i pšenične klice.

Nakon neutralizacije na lice stavljamo serum sa stabilnim mikrokapsuliranim Retinolom 1% i koristimo mikrostruje kako bi serum prošao u dublje slojeve kože. Na lice nanosimo multivitaminsku i hijaluronsku masku.

Tretman završavamo hidratacijskim boosterom i SPF zaštitom.

Dermalogica ProRetinol

Koliko je tretmana potrebno

Prema preporukama ovaj tretman u zimskim mjesecima preporučuje se obavljati u razmacima od 15 dana u kurama od 4 do 6 tretmana. Kako bi rezultat bio efektniji i dugotrajniji. Nakon samog tretmana ne preporučuje se direktno izlaganje suncu, za kućnu njegu koristiti hidratacijske boostere, SPF i mineralne pudere.

Poveznice

eksfolijacija licaintenzivan tretman licaretinol tretmanretinol u profesionalnim proizvodimastabilni retinolstanični turn overtretman lica s retinolomusporite starenje kože s retinolomzaglađuje kožu i bore
  Blog o kozmetici - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna