Fotopomlađivanje lica

Ljeto je završilo, boja od sunčanja pomalo izblijedila. Na vašem licu ste primijetili promjene, pojavile su se smeđe flekice, pojava staračkih pjega na licu i rukama, osjetljivo na preparate, puder vam ne prekriva dovoljno, proširene pore i izražajnije bore. Sve to spada u neujednačen ten i oštećenu kožu od sunca.

Sve ove neželjene promjene uspješno tretiramo tretmanom fotopomlađivanja.

Tretman fotopomlađivanje raširen je u kozmetičkoj industriji i jedan je od najpoželjnijih tretmana u vrijeme jeseni i zime. Fotopomlađivanje izvodimo s IPL metodom Eurofeedback Intense Pulsed Light. IPL-om Eurofeedback koristi najnoviju tehnologiju za njegu kože. Sastoji se od više valnih duljina koje ciljaju stanice ispod kože. Ove valne duljine pomažu u uklanjanju hiperaktivnih stanica koje proizvode melanin što prvenstveno rezultira ujednačenim izgledom lica. Tretman fotopomlađivanja smanjuje više znakova oštećenja od sunca, uključujući rozaceju, crvenilo, smeđe i crvene fleke i staračke pjege. Osim što djeluju na proizvodnju melanina valne duljine stimuliraju fibroplaste koji potiče stvaranje kolagena i rezultira smanjenim borama i smanjenju proširenih pora.

Zahvaljujući valnim duljinama vraćamo koži blistav izgled.

Fotopomlađivanje lica

Kako djeluje ovaj tretman?

Općenito tretman traje jedan sat. Lice se pripremi za tretman metodom dvostrukog čišćenja i nanosi se hladni optički gel. Nakon tretmana smeđe fleke odmah će potamniti, a koža djelovati blago crveno. Crvenilo nestaje u roku nekoliko sati. U roku 7-10 dana fleke će se ljuštiti i izblijediti, a ako smo tretirali rozaceju, kuperozu crvenilo će se smanjiti i ten će biti ujednačeniji.

Koliko je potrebno tretmana fotopomlađivanja?

Za uklanjanje smeđih fleka i rozaceje i kuperoze potrebno je od 1 – 3 mjesečnim razmacima kako bi se vidjeli rezultati. Za kožu koja je pretjerano oštećena suncem, proširene pore i bore potrebno je 6 tretmana u razmacima od 15 dana.

Poveznice

izražajnije bore na licujesenski makeover kožekako djeluje fotopomlađivanjenajbolji jesenski regeneracijski tretmanineujednačen tennjega lica poslije ljetaoštećena koža od suncapojava staračkih pjega na licupojava staračkih pjega na rukamapripremite svoju kožu za jesenproširene poresavršeni tretmani za jesensmeđe flekice na licuuklanjanje kuperozeuklanjanje rozacejeuklanjanje smeđih fleka
  Blog o kozmetici - Sve

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna